Salīdzinājums starp Mecool KM7 PLUS (Google TV) un Hako Pro (Android TV) Android TV box ierīcēm.

Veco televizoru pārvēršana par SMART TV tagad ir ātra un vienkārša, izmantojot Android TV kastītes. Šīs nelielās ierīces piedāvā iespēju piekļūt internetam, straumēt saturu un baudīt plašu aplikāciju klāstu, padarot jūsu televizoru par pilnvērtīgu SMART TV. Šeit mēs apskatīsim divas populāras Android TV kastītes - HakoPro un Mecool KM7 PLUS, kuras piedāvā lētu un efektīvu risinājumu.

 

  1. HakoPro – Android TV

HakoPro ierīce piedāvā vienkāršu un ātru veidu, kā pārvērst parastu televizoru par SMART TV. Ar 2 GB RAM un 16 GB iebūvēto atmiņu, tā nodrošina pietiekami daudz resursu, lai strādātu ar lielāko daļu populāro aplikāciju un straumēšanas platformu. Ar Android TV operētājsistēmu, HakoPro ir paredzēts vienkāršai lietošanai un lieliski darbojas ar vairākām aplikācijām.

 

Hako Pro Screen
Hako Pro Apps Screen

Priekšrocības:

  • Ātrums un reaģēšanas spēja
  • Dažādi pieslēguma porti
  • Plašs Google Play Store klāsts

 

  1. Mecool KM7 PLUS - Google TV

Mecool KM7 PLUS iezīmējas ar Google TV operētājsistēmu, kas ļauj viegli pārvaldīt Google kontus, lietotnes un sniedz personalizētus ieteikumus. Arī šajā ierīcē ir 2 GB RAM un 16 GB iebūvētā atmiņa, piedāvājot līdzīgu veiktspēju kā HakoPro. Tomēr lielākā atšķirība ir Google TV piedāvātajā personificētajā saturā, kā arī pievilcīgajā dizainā.

 

MECOOL KM7 PLUS HOME SCREEN
Mecool km7 plus apps screen

Priekšrocības:

  • Google TV operētājsistēma
  • Google lietoņu un kontu pārvaldība,  personalizēts saturs
  • Estētiski pievilcīgs dizains

 

 

Kura izvēlēties?

Izvēle starp HakoPro un Mecool KM7 PLUS galvenokārt ir atkarīga no personas vēlmēm un vajadzībām. Ja vēlaties vienkāršu un ātru ierīci bez lielām prasībām pēc personalizēta satura, HakoPro varētu būt labākais variants. Bet, ja jums patīk personalizēti ieteikumi un pievilcīgs dizains, Mecool KM7 PLUS ar Google TV varētu būt piemērotāks.

Kopumā abas šīs Android TV kastītes piedāvā lētu un efektīvu risinājumu vecā televizora pārvēršanai par SMART TV. Ar pieejamo Google Play Store un dažādām iespējām, kas piedāvā plašu saturu, piedāvājot jaunas iespējas televizora izmantošanai.

Atpakaļ uz blogu